Sweet Shoppe Designs

  #1  
Old 02-18-2020, 02:04 PM
tanyiadeskins's Avatar
tanyiadeskins tanyiadeskins is offline
Jabber-Jawbreaker
 
profile gallery send pm
Join Date: Dec 2008
Location: Hinesville, GA
Posts: 5,453
Default Gallery Issue

I am posting a layout and adding the details but the details get erased every time I try to upload it, then I add or edit it, and still I can not include my credits. I also can not seem to leave a comment on my photo, it says You did not fill in the comments or rating field. I can leave comments on other peoples layouts though..

I restarted my laptop, the browser, deleted all my cache and entire history and none of that has seemed to help.

Anyone else having this issue ... can someone copy n paste my credits? lol

https://www.sweetshoppecommunity.com...e=bbq6&cat=698

Feb Passport Challenge #15. Color : Scrap with this month’s color swatch.
using dark blue, light blue, yellow, and green

Party in the Back bundle by LJS Designs
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2020, 02:39 PM
SeattleSheri's Avatar
SeattleSheri SeattleSheri is offline
SugarBabe
 
profile gallery send pm
Join Date: Jun 2008
Posts: 12,625
Default

Someone must have done it for you, but not posted to the thread, since I'm able to see your description. The cause is almost always an issue with special characters (#, :, %, &, etc). It's not always the same one. It might to do with what combo was used.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 02-18-2020, 02:39 PM
KingsQueen82's Avatar
KingsQueen82 KingsQueen82 is offline
SugarBabe
 
profile gallery send pm
Join Date: May 2013
Location: Washington D.C.
Posts: 5,719
Default

Quote:
Originally Posted by tanyiadeskins View Post
I am posting a layout and adding the details but the details get erased every time I try to upload it, then I add or edit it, and still I can not include my credits. I also can not seem to leave a comment on my photo, it says You did not fill in the comments or rating field. I can leave comments on other peoples layouts though..

I restarted my laptop, the browser, deleted all my cache and entire history and none of that has seemed to help.

Anyone else having this issue ... can someone copy n paste my credits? lol

https://www.sweetshoppecommunity.com...e=bbq6&cat=698

Feb Passport Challenge #15. Color : Scrap with this month’s color swatch.
using dark blue, light blue, yellow, and green

Party in the Back bundle by LJS Designs
It doesn't like something about that first sentence. I assumed it was the # or : but it still doesn't work when I take those out. I was able to add a shortened version in for you. I hope that is okay by you?!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 02-18-2020, 02:40 PM
KingsQueen82's Avatar
KingsQueen82 KingsQueen82 is offline
SugarBabe
 
profile gallery send pm
Join Date: May 2013
Location: Washington D.C.
Posts: 5,719
Default

Quote:
Originally Posted by SeattleSheri View Post
Someone must have done it for you, but not posted to the thread, since I'm able to see your description. The cause is almost always an issue with special characters (#, :, %, &, etc). It's not always the same one. It might to do with what combo was used.
You beat me to the reply. Lol..
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 02-18-2020, 06:52 PM
KimGeling's Avatar
KimGeling KimGeling is offline
So Sweet
 
profile gallery send pm
Join Date: Jan 2018
Location: Perth, Western Australia
Posts: 355
Default

I had that issue the other day with one layout. I did exactly the same thing as I always do but it would not accept the description. I ended up taking out all extra characters and posted that layout successfully. Every page since then has worked as normal including all the extras like # : - . and numbers ....
__________________


Reply With Quote
  #6  
Old 02-18-2020, 06:55 PM
Neverland Scraps's Avatar
Neverland Scraps Neverland Scraps is online now
Sweetsaholic
 
profile gallery send pm
Join Date: May 2008
Location: Kentucky
Posts: 12,768
Default

Quote:
Originally Posted by tanyiadeskins View Post

Anyone else having this issue ... can someone copy n paste my credits? lol

https://www.sweetshoppecommunity.com...e=bbq6&cat=698

Feb Passport Challenge #15. Color : Scrap with this month’s color swatch.
using dark blue, light blue, yellow, and green

Party in the Back bundle by LJS Designs
I bolded what I've been having problems with lately copy/pasting from the FAQ thread. Once I remove the # . : it always posts with no problems.
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 02-18-2020, 08:33 PM
tanyiadeskins's Avatar
tanyiadeskins tanyiadeskins is offline
Jabber-Jawbreaker
 
profile gallery send pm
Join Date: Dec 2008
Location: Hinesville, GA
Posts: 5,453
Default

Oh man, ty all so much. I felt like I was going nuts lol
Reply With Quote
  #8  
Old 02-19-2020, 01:40 AM
Saar's Avatar
Saar Saar is online now
SugarBabe
 
profile gallery send pm
Join Date: Sep 2011
Location: Belgium
Posts: 24,809
Default

When I want to include this Feb Passport Challenge #15. Color : Scrap with this month’s color swatch. sentence to my description, it's not the # that gives me problems, but the ' from month's.
__________________

Reply With Quote
  #9  
Old 02-19-2020, 07:43 AM
cherrygutz's Avatar
cherrygutz cherrygutz is offline
SugarBabe
 
profile gallery send pm
Join Date: Jul 2013
Posts: 2,677
Default

Same for me. Sometimes when I use the apostrophe on my credits, it posts, but most of the time it doesn’t. So to be sure, I just remove the apostrophe before I post the credits for like, Meagan’s Creations or changing my phrase if I am doing a scraplift credit.


Quote:
Originally Posted by Saar View Post
When I want to include this Feb Passport Challenge #15. Color : Scrap with this month’s color swatch. sentence to my description, it's not the # that gives me problems, but the ' from month's.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 02-19-2020, 08:17 AM
LynnZant's Avatar
LynnZant LynnZant is offline
Sweet Talker
 
profile gallery send pm
Join Date: Jun 2008
Location: Ohio
Posts: 3,176
Default

I've always used # and never had a problem, so you ladies are correct that it is probably the apostrophe.
__________________
Reply With Quote
  #11  
Old 02-19-2020, 10:56 AM
carrie1977's Avatar
carrie1977 carrie1977 is offline
SugarBabe
 
profile gallery send pm
Join Date: Aug 2009
Location: Central California
Posts: 10,597
Default

__________________

Reply With Quote
  #12  
Old 02-19-2020, 11:44 AM
tanyiadeskins's Avatar
tanyiadeskins tanyiadeskins is offline
Jabber-Jawbreaker
 
profile gallery send pm
Join Date: Dec 2008
Location: Hinesville, GA
Posts: 5,453
Default

Quote:
Originally Posted by carrie1977 View Post
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
All Creative Content © 2007 SweetShoppeDesigns

Making your memories sweeter

Copyright © 2016 Sweet Shoppe Designs – The Sweetest Digital Scrapbooking Site on the Web | Site by Lilac Creative